Website laten maken in 2024

Heeft u er al zin in? Wij ook!

Website laten maken in 2024? Super gaaf! Een ontzettend leuk proces, waar wij super enthousiast van worden. En u natuurlijk ook! U begint een nieuw bedrijf of u geeft uw huidige bedrijf een make-over inclusief de website. Erg spannende dingen waar u ontzettend enthousiast van kan worden. Iets waar wij ook heel blij van worden.

Ieder bedrijf heeft zijn specialiteit. Het ene bedrijf heeft de meeste kennis over kleuren en de ander kan u ontzettend veel vertellen over hoe je de mooiste ontwerpen kan samenstellen voor uw website. Laten we direct met de deur in huis vallen, dit is niet onze specialiteit. Wij zorgen er namelijk voor dat websites erg goed vindbaar zijn in Google en daarbij op veel zoektermen bovenaan komen.

Dit is onze specialiteit. Uw website bovenaan in Google krijgen.

Waarom zouden we dan nog websites ontwerpen, denkt u?

Omdat wij ook websites kunnen bouwen die vanaf dag één beter scoren op Google dan de prachtigste websites van Nederland. Sterker nog. Wij vinden het zelfs makkelijker om een website te laten scoren die door onszelf is gebouwd, dan een bestaande website.

We kunnen dan namelijk bij de bouw al de hele website optimaliseren, zodat hij sneller gaat stijgen in Google. En wie stijgt in Google, heeft meer bezoekers en zo ook vaak meer klanten. Dit laatste ligt natuurlijk ook een beetje aan wat u op uw website heeft staan. Want als u op uw website wilt hebben staan “ik hou niet van klanten”, dan kunnen wij ook niet zoveel betekenen.

Als u echter een gedreven ondernemer bent die achter zijn of haar product of dienst staat, dan kunnen wij u zeker helpen.

Wij kunnen websites op maat bouwen en ook aardig meedenken met de kleuren en stijl. We zijn geen Pablo Picasso met onze website ontwerpen, maar uw website zal er zeker strak uit zien en gaat gegarandeerd scoren op Google!

Als u trouwens klaar bent voor de volgende stap en een webshop wilt laten bouwen, klik dan even op webshop laten bouwen.

Hieronder leest u meer over de kosten van een website in 2024. Wij zijn hier zo transparant mogelijk over. Van een simpele website voor een ZZPer tot volledig maatwerk voor een wat groter bedrijf, de opties liggen klaar voor u.

Wat zijn de kosten van het bouwen van een website in 2024?

3 keuzes met duidelijke prijzen, zonder verborgen kosten

Simpele website
Beperkte design keuzes
€ 1997,-

Keuze uit 3 designs

Maximaal 3 pagina's

Maximaal 20 foto's

Maximaal 2 revisies

Inclusief contactformulier

-

-

-

-

-

Website volledig op maat
Volledig op maat
€ 4997,-

Design op maat

Maximaal 20 pagina's

Maximaal 400 foto's

Maximaal 4 revisies

Inclusief contactformulier

Video mogelijkheden

Webshop uitbreiding mogelijk

Groot portfolio mogelijk

Animatie mogelijkheden

Geavanceerde plugins

Natuurlijk kan het zijn dat u precies tussen twee keuzes invalt. Neem in dat geval altijd even contact op, zodat wij een aanbod op maat kunnen maken.

PS: Als u in juni 2024 een website laat bouwen, krijgt u van ons de hosting t.w.v. 120 euro er gratis bij! Altijd leuk toch? 🙂

Scroll naar boven