Webshop laten maken

Voor een webshop waarmee u daadwerkelijk winst gaat maken

Een webshop laten maken is niet het allermoeilijkste werk ter wereld. Sommige technisch aangelegde mensen zullen zelfs zeggen dat een webshop maken makkelijk is. Wat echter niet makkelijk is, is om een website te maken die daadwerkelijk zorgt voor betalende klanten.

In de afgelopen jaren hebben wij ons steeds meer gericht op het maken van webshops die goed scoren op Google en daarmee veel bezoekers aantrekken. Ook kunnen wij daarom adviseren in wat wel gaat werken wat waarschijnlijk (uit ervaring) niet zo goed gaat werken.

Uw eigen webshop moet potentiële klanten aantrekken. En zodra ze op uw webshop zijn aangekomen, moeten deze potentiële klanten omgezet worden in betalende klanten. Bij elke webshop die wij bouwen denken wij mee over dit proces. Wij denken na over vragen als: Hoe krijgen wij de klant op uw webshop terecht? En als ze er zijn: hoe zorgen we ervoor dat ze over gaan tot kopen?

Dit stukje maakt dat we niet alleen maar een webshop "in elkaar stampen" en het dan overdragen alsof het een slap broodje is, maar dat we een sterke fundering opbouwen en samen met u blijven kijken naar hoe wij de beste webshop die bij u past kunnen bouwen.

En laten we eerlijk zijn: U moet gewoon omzet en winst kunnen maken met uw webshop. Anders heeft u er helemaal niets aan. Daarom is het voor ons altijd de prioriteit dat uw webshop verkopen moet kunnen realiseren en dat u het geld wat u eraan besteed terug gaat verdienen.

Wij vragen altijd even aan onze klanten waar ze vandaan komen en wij zagen de afgelopen week steeds meer klanten vanaf Google bij ons terecht komen. Dat is sinds jij met onze webshop bezig bent geweest. Daar zijn we echt super blij mee.

Martijn

Kosten van een webshop

Wat zijn de kosten van een webshop?

Simpele webshop
Voor beginners
€ 2497,-

Keuze uit 2 designs

Maximaal 50 producten

Maximaal 10 categorieën

Maximaal 2 revisies

Betaalkoppeling met iDeal, PayPal en Creditcard

-

Basic plugins

-

-

-

-

1e jaar gratis webhosting pakket t.w.v. 120 euro

Webshop op maat
Volledig op maat
€ 9497,-

Design op maat

Maximaal 800 producten

Maximaal 50 categorieën

Maximaal 4 revisies

Betaalkoppeling met iDeal, PayPal en Creditcard

Extra betaalkoppelingen met Apple Pay, Klarna, Bancontact

Basic plugins

Geavanceerde koppellingen

Video integratie*

E-mail marketing integratie*

Animaties*

1e jaar gratis webhosting pakket t.w.v. 240 euro

* Video, animatie en marketing zijn allemaal optioneel en zijn geen verplichtingen voor de webshop eigenaar. We kijken altijd naar wat het beste bij het bedrijf past.

Peggy van Duurzaam Spelen heeft een webshop laten maken bij WeTalkBusiness

Peggy
Duurzaam Spelen

"Het resultaat is gewoon fantastisch en daar ben ik heel blij mee" ⭐⭐⭐⭐⭐

De samenwerking rondom de webshop laten maken was heel fijn. Vooral het contact van de laatste tijd dat Emiel alle lijstjes met dingen waar wij tegenaan liepen afwerkte en terugkoppelde. En het resultaat is gewoon fantastisch en daar ben ik heel blij mee.

De nieuwe webshop heeft vooral heel veel werk uit handen genomen. Bij het systeem van mijnwebwinkel was niet alles zo geautomatiseerd en moest ik heel veel nog handmatig doen. En dat hoeft nu allemaal niet meer of ik kan juist heel veel dingen in bulk doen, wat gewoon heel veel tijd scheelt. Het heel mij dus vooral meer tijd gegeven zeg maar.

Ook de professionele uitstraling en de mogelijkheden van verlanglijstjes maken, dat hadden we voorheen allemaal niet. Het maakt het dan ook dat het er professioneler uit ziet. De klanten vinden het ook heel overzichtelijk en die koppelen ook terug dat ze het een fijne webshop vinden. Dusja, dat is gewoon heel erg fijn.

Ik heb geen klachten meer gehad sinds we over zijn op het nieuwe systeem en daarvoor was het echt wekelijks. Dat scheelt mij zoveel appjes en telefoontjes op maandbasis, dat is gewoon echt heel veel.

We hadden eerst ook niet door hoeveel bestellingen er via Google binnen kwamen, dat kon je via mijnwebwinkel niet goed zien. Maar sinds we op het nieuwe systeem over zijn kun je heel goed zien waar de klanten van afkomstig zijn. Er zijn gewoon veel meer Google klanten dan wij überhaupt dachten. Dat is echt wel mooi om te zien. We zijn er heel blij mee, absoluut.

 

Scroll naar boven